Družinsko podjetje
JOŽKO DOLIČ

NAJNOVEJŠA AKCIJA

AKCIJA!!!

 

JOŽKO & co d.o.o.
Tel: 041 - 217 - 068
Email: jozko@jozko.sii
...ko bi radi občutili domače okolje, prijazno postrežbo ali pa užitek okusov...
...mi smo pravi naslov za vas.......

O NAS

Sami začetki podjetja segajo že v leto 1999. Na začetku je ustanovitelj družbe deloval še kot majhen trgovec in kot samostojni podjetnik.

Ker se je pa podjetje hitro širilo se je lastnik leta 2002 preoblikoval v d.o.o. in tako naprej širil svoje podjetje. Kasneje se mu je pridružila še družina in sedaj skupaj vodijo uspešno družinsko podjetje.

Zaradi razmer na trgu smo se odločiil zmanjšati kapaciteto poslovalnic in zaposlenih. Tako imamo sedaj v lasti poslovni objekt v katerem je trgovina z 200m2, gostišče, z teraso, točilnico in jedilnico.


Novost v ponudbi so še prenočišča.Za naše goste smo pripravili 8 sob. Ker pa se naši cilji še ne končujejo želimo v prihodnosti število prenočičš še povečati.

Podjetje želi v prihodnosti ponovno odpreti več trgovin in na splošno širiti ponudbo. Pri vsem tem jih vodi vodilo lastnika " počasi in previdno se daleč pride. Saj razmere na trgih so kot vihar, ki te lahko hitro odnese."

Počasi, previdno in uspešno pa smo v poslu že polnih 12 let in tako mislimo tudi nadaljevati. 

Ne verjamete, prepričajte se na lastne oči, vedno bomo veseli vašega obiska, pa naj si bo to v gostišču, trgovini ali v naših prenočiščih.